Emmy - det går inte att bedömma en prestation genom att bara se på tiden...

klockan är snart ett, vi kom tillbaka halv elva från tävlingen i Armory. jättehäftig arena tycker jag!! hur gick det då? gjorde såklart klassikern att stuka foten precis innan start, ett par tårar och svullen fot men eftersom det är en klassiker så ville jag inte INTE springa pga stukade foten så jag sprang loppet. 800m, hade klocka och tog tid vilket var onödigt att slösa tid på att titta på den vid varje hundring. aaja det gick väll godkänt - 2.16.01. men nöjd var jag inte, men det är jag ju aldrig. halv tio, alltså 40 min senare var det dags för stafett, galet här i usa vettni. tejpad fot den här gången, 4x800m och vi var tre sekunder från att kvalificera oss.

skulle ha gått ut ikväll, men foten gör ont, jag är inte 21 så jag ligger här i sängen med dunkande lindad fot och tycker synd om mig själv. tacka vet jag mintkrokant - choklad är bästa medicinen mot ALLT!




jag sa att jag ville ha en lättare tjepning, sa att han skulle använda så få tejpremsor som möjligt. men allting är större och värre i USA - även fottejpningar haha. gick typ åt en rulle. men bra var det så jag klagar inte!!!

jag försöker att inte skylla dåliga prestationer på det ena eller det andra. försöker tänka att jag gör det jag kan utfrån dagens förutsättningar- och försöker strunta i vad folk tycker och tänker.
men en sak som jag inte kan låta bli att irritera mig på är dom som sitter där hemma och tittar på resultat från friidrottare i USA och säger att ojj vad dåligt dom presterar. kom hit och upplev istället för att sitta hemma och dömma. det är helt andra förutsättningar här på andra sidan atlanten än hemma i sverige. punkt!

Kommentarer
Postat av: Mum

Tiden var ju bra med tanke på stukad fot, samt sen springa ett lopp till aoutch......

var det samma fot som du stuka på terrängen?

japp i USA ska allt vara störst, mest , tjockast etc

PUSS

2010-01-17 @ 09:08:12
Postat av: Nathalie

Härligt! Det är ju grymt att springa på den tiden med stukad fot :)

Postat av: Lena

Stackars Empan! :( tycker oxå du gjorde ett bra lopp med en stukad fot, sen var det dumt att springa med en skada tycker jag, men vet att det är svårt svårt att säga nej i usa...

2010-01-17 @ 18:33:05
Postat av: Marcus

ojdå, du behöver inte bli så arg Emmy :) puss

2010-01-18 @ 00:17:20
URL: http://bymade.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />