Emmy

har haft min tuffaste dag under veckan. fem lektioner varav en är nightclass (tre timmar 6-9pm) + tuff träning på det. men jag klagar inte, alla mina klasser är toppen den här semestern!!! min nightclass heter Theory, History and practice of Dance. hade första lektionen idag, vi ska tydligen inte alls plugga in massa historia och trista datum och sånt. istället ska vi dansa och lära oss olika dansformer. idag dansade vi balett haha. det verkar bli en rolig kurs, särskilt nämnvärt är ju att vi under uppvärmingen ska ha "bust a move", då ska vi tydligen inför alla helt random dansa lite till för stunden vald musik. spännande men nervöst haha!!!

btw I LOVE MY PHED classes, satt idag och bara tyckte allting var jätteintressant. har samma professor i båda kurserna och han är bäst! idag pratade vi om de olika stadierna av förändring, och så fick vi sätta upp ett eget mål och skriva hur vi skulle nå det. så ska vi jobba med det under semestern. och annat kul vi gjorde var att prata om aerobic energy system and anaerobic energy system - det kommer bli klurigt att lära sig alla termer på engelska men det ska jag klara!!!

nu ska jag renskriva anteckningarna på datorn, sedan ska jag kolla på Paradise Hotel. Börjar inte fören klockan 12.20 imorgon = sovmorgon!!!! ska iofs till Staples och köpa två pärmar till Personal Wellness och Aerobic Conditioning classerna!! har två klasser imorgon och två på fredag, slutar klockan 2.20 och på fredag 11.05. perfeeekt schema ;)


kanske skulle behövas en danskurs för alla medlemmar i Fiemma - eller vad säger ni ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />