FIA - New Mexico

Det har varit en hejdundrande bra helg!

Mitt 800 meters lopp i helgen kändes riktigt bra och jag sprang på en bra tid, även fast jag blev trängd/blockad två gånger och var tvungen att ödsla energi på att försöka gå om... Tyckte jag låg bra till men sen när jag skulle gå om så gick tjejen framför mig ut på bana ett så jag fick springa på andra banan ett tag innan jag lyckades ta mig förbi henne. Det kändes bra under hela loppet och är nöjd med tiden: 2.12.80, men man tar tydligen bort en sekund för att vi sprang i altitude så då landar jag någonstans runt 2.11 haha :)

4x400m stafetten så jag fick springa andra sträckan, vilket kändes riktigt bra det också. Jag flög liksom fram, tog rygg på tjejen framför mig, som jag först fick jaga ikapp, sen passerade jag henne och tog ikapp luckan till dom andra tjejerna. Vårt lag sprang på riktigt bra! Jag sprang på en tid runt 58 sek vilket är helt okej!

Jag träffade Colorado skolan som jag skulle till först, innan jag bestämde mig för att åka till San Diego. Det var lite skumt, jag har aldrig träffat tjejerna i laget men vi har chattat på facebook och sen tyckte jag att det var pinsamt att träffa coachen... Kändes som jag svek dom när jag valde sdsu istället, men jag hälsade på deras coach lite blygt och sen pratade jag med tjejerna H och S, jättesöta tjejer! Verkligen hur snälla som helst!! Men det var så skum känsla jag fick, jag tänkte på hur det hade varit om jag hade kommit med coloradolaget ( om jag valt att åka dit istället) och sen sett San Diego laget som jag kunnat bli en lagmedlem i. Då hade jag aldrig lärt känna alla underbara människor här i San Diego, men det är ingenting som säger att jag inte hade trivts bra i Colorado heller, men ni förstår tanken/känslan... Man ska inte hålla på att tänka så, men jag kunde inte låta bli hihi :)

Ååhh nej nu blir det den där bibeln igen, haha! Ska se till att lägga in bilder ifrån helgen istället:

Me and Amy

T-A-J

Me and Amy again trying to look cute haha

800 meters girls without B and Shay

Me and Shay

Ballerinas haha oh yeaaah!

My cool pic of KK

Annis gaaalna pose haha

Sen försökte vi härma men vi var inte lika bra, jag kämpade så mycket att jag blev alldeles illröd i ansiktet.

Me and KK- one of my roomies

Jo and Jo

Nice nice

ice ice baby

Me and Michellii

the 5 k race wow wow wow

You have to be prepared

Amy had a snake in her hair

Getting ready for a good and nice run ;)

Run is fun

Vi gick på killarnas basketmatch efter tävlingen, den var gaaaalet bra. Vi hördes och lobos hejarklack vart jätteförvånade när ett par tjejer började buuaa åt lobos, och jublade när sdsu gjorde något bra. Kastet från halvplan som han satte och fick poäng för var gaaalet!

 

 


Kommentarer
Postat av: Mum

Fina bilder och cool tävlingsdräkt !!!

2010-02-10 @ 13:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />