FIA - Butterfly

Jag lever! Jag och Marianne kollar på Grammisgalan och äter glass.

Fiskarna har precis fått friskt vatten. Dallas, Diego och Manhattan hälsar till er alla att deras familjefoto snart kommer upp här på bloggen. Dom väntar bara på rätt solstråle ska komma och lysa upp deras coola lya, men annars kan dom ju visa er deras coola discolyse med 5 olika färger som skiftas varje dag... Fast oftat är den rosa färgen på som matchar fint med deras rosa stenar och lila växter.

Dagens; skype och pluggilugg - vad annars? Söndagar är till för att plugga! Biologi och matteplugg blev det idag, biologin har massa svåra ord och matten är klurig så det har varit en rooooolig söndag ;)

Gårdagens tävling I flagstaff, Arizona, gick helt okej I guess. Alla säger att jag sprang jättebra men jag kan inte sluta fokusera på dom dåliga tiderna, men det går tydligen inte att jämföra eftersom vi sprang i altitude. Jag vann båda loppen så det var något positivt med det hela! Nista berättade för mig att Lisa N som var en aztec förut sprang på 2.19 i flagstaff samma år som hon sprang på 2.07!! Så det är inte kört, det var altitudegrejen som pajade mina tider, jag måste sluta gräva ner mig och fokusera frammåt!

Jag körde 1600m och två timmar senare körde jag 800m och 45 min senare var det 4x400 meter stafetten. Jag trodde jag skulle dö när jag fick höra att jag skulle köra alla tre men jag klarade mig igenom det och det kändes ändå  rätt bra på 800m och 400m, 1600m hade jag supertunga ben loppet igenom...

Bussresan var superlång, vi åkte på fredag morgon ochh eftersom ett däck på bussen gick sönder på vägen ner så fick vi vänta 2 timmar på hjälp mitt ute i ingenstans. Så bussresan som skulle tagit runt 9 timmar tog 11 timmar.. Jag pluggade, kollade på film och sov och käkade goldfish. Lördagen hade vi tävling hela dagen och sen väntade den härliga bussresan igen, vi kollade på fyra filmer och sov. Vi kanske ska tillbaka till Flagstaff om två veckor, yiiieeeyy! 



Däcket på vår buss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />