Emmy - öppnar man ögonen så ser man bättre, mycket mycket bättre ;)

händer så himla mycket saker nu (även om vissa saker kanske är lite mindre roliga) så är livet underbart just nu!!!!

saker som jag vill berätta:
- x räddade precis min dag, hon hadde quarters i rummet så att jag kunde tvätta... har inte några rena strumpor och snart är det slut på rena underkläderna så vad passar då bättre än att tvätta när jag är ledig från skolan? hade inga quarters och växelmaskinen var trasig.. och ut vill jag inte gå mer för det räckte med att gå till mailoffice i snöstormen haha ;)
- jag ska tävla imorgon. 500m ska jag springa... vet nu också varför jag har känt mig så tung och konstig, got my period today :(... kanske ska tävla nästa vecka beronde på två saker. sedan så ska jag börja tävla utomhus den 20 mars. och det är inte vilken distans som helst jag ska börja med utan jag ska börja med 400m HÄCK och 4x400m... känns spännande men lite stressigt för jag har inte tränat häck sedan vinterlovet... nu blir det hårdträning ;)
- håller på och sorterar bilderna från San Diego, det är över 1600 så det kommer ta tid att sortera och radera... men sen så dyker det upp ett album på facebook ;)
- Mary har fel när hon sa att vi här i NY inte har någon conference... Så till Mary och er andra som inte vet vad MAAC står för så står det för Metro Atlantic Athletic CONFERENCE... så nu vet ni det ;) vi vann den conferencen... och vad passar då bättre än att visa lite bilder.... har lånat dom från Malins blogg (fler bilder kommer dyka upp nör jag har kopierat dem från hennes dator)...
även om jag sprang sjuuukt dåligt sista 200m (och de första 600m grymt bra) så hade jag oerhört roligt, särskilt under sista timmen haha... Jag fick dessutom ett diplom för jag har varit en duktig plugghäst och kom med i All Academic Team :D

Kommentarer
Postat av: Maryy

haha, jag sa ju att alla skolor är med i en conference men hos emmy heter de maac. inte att du inte var med i en :P utan att alla andra säger conference men ni säger maac. HAAALLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ EEELLLLERRRRR!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />