FIA - New nails and ready to go to the beach

GALEN NATT!!! Vi tjejer var hemma igår kväll och kollade på film men vi var trötta så vi bestämde oss för att gå och lägga oss runt 12 sisådär, men när vi borstar tänderna så kommer S, E och KK hem och vi bestämmer oss för att leta upp en pool för alla vill bada. Vi smiter in till grannen men dom hade videokamera och grejs så Chris bangade att hoppa över ännu ett stängsel för att köra bomben, vilket kanske var lika bra haha :) Vi åkte ner till M och deras lägenhetsmråde och där hittade vi en pool och bubbelpool, sååå nice! Klockan var runt 2 och poolen stängde vid 11 så vi fick klara oss utan bubblor men det var nice ändå.

Efter poolbadandet så åkte vi till Dennis för pankakor, vi spelade in en rolig video som vi skickade till coach hahaha hon svarade senare, ni är inte kloka, för klockan var 4 på natten när vi skickade det. Efter pannkakor åkte vi hem mätta och belåtna, vi gick och la oss runt halv fem. Klockan tio imorse knackar dom på min dörr och rusar in och hoppar i sängen, daaaaags att gå och fixa naglarna. OMG! Upp, dra på sig mjukisbyxor och gå till nagelsalongen en gata bort... Haha det var en galen lång natt men oooj så roligt vi hade!

Nu väntar vi på grabbarna som åkte hem för att hämta upp badbyxor och mer folk, sen ska vi dra till stranden. Jag har på mig en av mina nya bikinitoppar, väldans fia över den.

Vi shoppade för två dagar sen och jag köpte tre bikiniöverdelar, ett par jeans, jeansshorts, trosor, t-shirtar och två par flipflops! Sen avslutade vi kvällen med bio, the last song, jag grät så jag hulkade.

PEACE OUT!!!


waatchhaa doiiin??




Me, C and Chris


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />