Emmy - Penn Relays

...det var precis lika galet som jag hade föreställt mig. vi var tvugna att ta av oss all överdragskläder 45 minuter innan start, stå och köa med spikskor och flytta framåt i olika köer tills det var dags att springa. stegringar innan loppet hann bara tredje och fjärde sträckan med haha. vi sprang såå bra, tills stafettpinnen låg på marken när A skulle växla över till mig. Alla frågade efteråt vad det var som hände, jag kommer bara ihåg att jag såg pinnen ligga på marken och jag hann tänka "jäävla skiit" innan jag springer och plockar upp den och fortsätter... riktigt trist, då vi förmodligen hade sprungit dagens final om pinnen inte hade tappats...  ja ja det händer även dom bästa.
lördagen så gick jag och C omkring i Philadelphia och besökte alla turistattraktioner, vi gick omkring och kollade in liberty bell museumet, city hall, carpenters hall, första banken etc. sedan så sprang vi såklart upp för rocky stairs och poserade vid rocky statyn ;) vädret var underbart och jag tycker verkligen att philadelphia är en vacker stad. Efter ett par timmar på stan med shopping, starbucks och turistattraktioner så köpte vi den omtalade philly cheese steaken och gick och kollade på friidrott i ett par timmar på arenan... Penn Relays var GALET KUL!!!  hade dock varit roligare om vi hade fått springa finalen... tur att det kommer fler år ;)

Min favorit bild från resan:

Kommentarer
Postat av: ´Din pappa

Rocky trappan coolt! Sprang du upp med rocky låten i huvudet? Da da daaaa, da da daaaaaa, da da daaa, da da daaaaaa, da da da da datadaaaaaaaaaa.... Och känslan att alla kan bara dom vill..

2010-04-25 @ 08:57:36
Postat av: pappa igen

Är det George Washington på favoritbilden?

2010-04-25 @ 08:59:25
Postat av: Anonym

Åh vad fina bilder...synd på stafetten,,,men men inte hela världen

2010-04-25 @ 15:14:16
Postat av: Emmy

Jag visste att du skulle tycka det var häftigt Pappa!!! såklart vi sprang upp till rocky låten haha... spelade in med kameran också men råkade stänga av filmningen efter typ 5 sekunder haha!!



jag vet inte om det är george washington på favoritbilden, vet bara att det är usikten efter att ha sprungit upp för trapporna... jättefint och häftigt!!!

Postat av: Mallan

Fina bilder Emmy! Tack för det uppmuntrande inlägget! Puss&kram från East Hill

2010-04-26 @ 22:08:54
URL: http://manhattangirl.blogg.se/
Postat av: May-Len

Shit happens, vad gäller stafettpinnen. Tur att allt runtomkring var bra i alla fall. Häftigt med Rocky trappan, vilken känsla, dit måste vi skicka Jonna ngn gång!!!!

Kram

2010-04-28 @ 19:25:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />