Maryyy ; the sun will always shine, and we will always be together.

Har precis varit med Sara och tagit Flu shot. De tyckte det var fantastikt att vi var fran swe, hehe. Som alla tycker. De delade ut godis sa vi tog massa. Overallt har de godisskalar. I swe ar de typ aldrig sa. Iaf inte pa skolorna liksom, (halla bortslosade pengar, tanker alla svenskar!), men men. pengar ar nada problem i usa forstar ni. Har ar donationer och slanga-bort-pengar kampanjer helt normalt. Man lagger hellre bort pengarna pa en stor maffigt hus pa sin gamla skola SMU an att aka jorden runt 50 ganger. Eller sa nojer man sig med en fin liten bank och ett trad med sitt namn under. Spelar ingen roll, bara pengarna rullar. Hajar ni?
        I Swe satter man in pengarna pa trygga stabila bankkonton dar bankerna lanar ut pengarna till USA som slanger bort dem pa donationer. Det ar sa det gar till forstor ni.

Nej jag vill inte ha ut nanting av de har, bara att amerikanskorna ar sjukt givmilda. Forutom nar de kor bil, men det far bli ett annat inlagg. Nu maste jag plugga Psychologi Health, bara for att det at sa himlans roligt.

Hej sa lange.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />