FIA - Tröttis

Mina ögon vill åka ihop, jag får riktigt kämpa för att hålla dem uppe. Åh jag vill sova, men jag måste läsa min eng läxa igen för vi ska ha grupparbete idag på första lektionen och jag kommer inte ihåg allt jag läste i fredags.

Igår kväll innan jag skulle somna läste jag cosmopolitan som mamma hade skickat och gjorde alla testen dom hade. Jag gillar test, inte för att dom är sanna men det är roligt att se vad man får för svar. Ni vet dom där, får du flest a så läs här, flest b så är du gudinna afrodite o s v. Sen älskar jag horoskop, det är det första jag letar upp i tidningarna. Pam, kommer du ihåg metro och city på pendeln haha ;)

Jag fick brevet från mamma förra veckan mitt i allt jobbigt, jag blev så himlans glad. Chokladen som hon hade skickat med var helt smält men jag la den i frysen så nu går den att äta haha! Jag lät Chris smaka på svensk choklad som är den bästa chokladen, och hon gillade det! Mmmm marabou!  Mamma du är bäst!


Natta vart håller du hus?


Kommentarer
Postat av: Fiemum

Puss, mmmm marabou är bäst

2009-09-14 @ 23:14:48
Postat av: Pamela

Jag kommer ihåg du skulle alltid ta alla tidningarna som fanns tillgängliga =) Och sen så satt vi och analyserade horoskopet under hela tågresan :P

Saknar dig!!!

2009-09-15 @ 16:57:40
Postat av: Natta

Jag är här!!:)

Saknar dig sjukt mycket fisen! Jobbar natt just nu på Sjukan och har underhållt mig genom att läsa din och Emmys blogg. Saknar er båda! Känns jävligt jobbigt att inte ha dig här men jag är väldigt glad att det går bra för dig och att du trivs! Så himla coolt att du är där du är idag, du är en grym vän, rättare sagt en Underbar vän!! Fortsätt alltid vara dig själv för det kommer du komma långt med! Miss & Love ya!! Besossss

2009-10-14 @ 02:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />