Emmy - first day in school

ja nu är den första skoldagen avklarad. har haft tre lektioner; sociologi,college writing and matte. Mattekursen var hemsk!! det första jag gjorde var att gå till studievägledaren för att byta men hon hade gått för dagen så jag ska dit och hänga på låset imorgon! ALDRIG att jag läser den kursen haha, blää för matte!! om jag inte kan byta kurs så tänker jag välja bort den och bara ha fyra kurser.. men det ska nog lösa sig... jag ska iallafall sluta oroa mig över småsaker, allting löser sig tillslut!!!de andra kurserna verkar jätteintressanta!! jag började college writing kursen med att läsa the syllabys högt för alla.. jag baa neej när läraren bad mig läsa högt! men det gick nog bra haha!

Dagens träning bestod av backträning. då tänkte jag att ok då blir dte typ sådan som jag är van vid, man springer upp för en backe och sen joggar ner och kör igen.. men nej nej nu är jag i usa och här går saker till på andra sätt haha! vi sprang en runda som var typ lite mer än 1500m och det var BARA BACKAR, ok ibland gick det nedför men det var mest uppför! efter de två första rundorna så var jag trött men efter den tredje...det var läänge sen jag var så trött, har aldrig gjort något liknande och var helt slut!!
men som sagt jag tror att det här är precis det jag behöver, springa långa intervaller med HÖG puls haha. hade mjölksyra i typ hela kroppen... I like it :D

Igår var jag, Andrea, Felix och Lauri på Ikea i Brooklyn. Det var jättefint i Brooklyn (iaf stationen där vi klev av och tog shuttle bussen till ikea). Vi var på ikea i över fyra timmar, valde säkert påslakan i en timme haha stackars Lauri och Felix som fick stå och vänta på mig och Andrea som stod och valde!!
När vi kom hem så fixade vi i rummet så nu är det faktiskt jättemysigt här! Jag tycker verkligen jättebra om min säng, dubbla madrasser, tre kuddar, täcke och flecefilt :D Såå mysigt!

Efter träningen idag var det BBQ on the Quad, shit vad med folk det är här nu, STOR skillnad mot för en vecka sedan när vi typ var dom enda som var här haha. Jag gick omkring i mina tajts (gick direkt efter träningen) haha så jag höll på att dö! så himla pinsamt!! men vi var så hungriga så vi orkade inte gå och byta om innan vi skulle gå och äta... efter maten så har vi tvättat och så har Mark varit här och visat oss bilder från stället han bor. Han bor på Marthas Vineyard, en liten ö utanför New England, det såg såå himla mysigt ut!! Dit ska vi definitivt åka någon gång!! Mark lärde sig några svenska ord också, han lärde sig att säga hej hur mår du och hej snygging.

nu ska jag nog läsa igenom papprena inför morgondagens kurs i fysiologisk psykologi och sen ska jag kolla på någon film innan jag går och lägger mig i min mysiga säng :)


FÖRE!


EFTER!




såhär ser en av våra garderober ut:


utflykt till ikea:







good night! eller snarare good morning för er som bor på andra sidan stora blå ;)


Kommentarer
Postat av: fie mum

vad fint det blev :O)

2009-09-01 @ 10:13:12
Postat av: lena

oj jösses, nä efterbilderna var väl från hotell?! ;)

2009-09-01 @ 21:21:49
Postat av: LISA.

VEM BOR DU MED TJEJEN?

2009-09-02 @ 20:57:43
Postat av: Anonym

Nämen vad e det för bilder jag ser... tog du med dig alla från ditt gamla hem :O Impressive!

Haha, kul att du lärde Mark just dessa meningar. När jag var i Tyskland (Heidelberg) så lärde jag mmina italienska vänner oxå "hej snygging" :D ahah!

2009-09-04 @ 14:18:37
Postat av: Carro

Ja, det var jag som skrev inlägget postad av "ingen" (glömde mig själv där)

2009-09-04 @ 14:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />