Maryyy' svävar på moln, tänker på framtiden och glömmer nutiden.

Tjo.

Onödig info från denna onsdag ;)

1. När jag klev av bussen vid affären vad de fullt av vakter och poliser som sprang efter en kille. Han hade väll tagit nått el nått. Fett amerikanskt kändes det iaf.

2. Massagen var skön. John (massage killen) pratar och pratar, och jag svarar genom hålet på bordet. Jag hör ju inte själv vad jag säger eftersom öronen är på ovansidan bordet och munnen på undersidan om ni förstår. ;P

3. Jag var på bibblan två gånger idag (skriva ut och plugga) och båda gångerna hade jag glömt saker så jag fick gå hem igen och sen gå dit igen. SJUKT IRRITERANDE!! särskilt eftersom de bygger nytt megahus, så man måste gå värsta omvägen. (de bygger hela tiden här. de har även börjat på George Bush bibliotek :P wwooooww)

4. jag hade 126 dollar kvar på scholarship kortet när jag gick å handla idag. och jag handla för 70 dollar så alltså måste jag ha 56 dollar kvar. Vad ska jag göra för dom då? (= 350 svenska kr) Köpa nått fint och skicka till Em kanske. men shhh, säg inte nått ;)

5. 71/72 på eco quizzet. Och Eng läraren gillade min essay (om effekterna som sms:andet har på college studenters relationer). Jag verkar vara den enda i klassen som valt det ämnet, de fanns tre att välja mellan.

6. Min cykel gnisslar när man trampar. Måste fixa detta :P

7. Jag glömde att jag hade satt på en tvättmaskin. hehe. men tvätten var kvar som tur var.

Jaja, sa ju att det var intressant ;)


SKRYYYYYT!!! ;D
(från mitt matteprov)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />