FIA - Party party

Vi har hunnit med tre fester på fem timmar!  Första var en förfest hemma hos Alma som fyllde 21 idag; det var riktigt lyckat, nästan alla tjejer från laget var där :) Den andra var hemma hos Missys kompis pojkvän; jag blev kallad för sweden och Chris för Kanada. Vi gick till den sista festen där vi mötte upp Julia och C; det var varmt och en ganska tråkig fest. Vi dansade lite sen träffade vi några tjejer från laget och sen fick vi skjuts av C hem. C dejtar den snygga golfkillen, han är verkligen supersöt! C har en ascool och fin bil som hon har köpt.  

BTW ni borde åka till San Diego nu nu nu för Raphls har rea på kellogs flingor, jag köpte fyra paket, dom kostade bara 10 kronor och kostar egentligen runt 30, aasssbraaaa att ha raphls memberscard så man får braiga grejer då och då.. Nu ska jag gå och äta mina blåbärsflingor som är min nya favorit, dom är jättegoda.

I morgon ska vi hämta cyklarna som vi lämnade utanför Almas hus för vi var för lata att cykla hem så vi fick skjuts av Carmen.


GODNATT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />