FIA - Måndag

Underbar måndag, jag har verkligen njutit varenda minut. Fint väder och humöret på topp! Jag var i för sig väldigt orolig för lilla mamsen som opererades idag för sin rygg, men hon mår bra, jag har inte pratat med henne men ska testa och ringa nu tänkte jag, annars skickar jag iväg ett sms :)

Jag glömmer saker hela tiden, vet inte hur jag lyckas men jag börjar en mening sen glömmer jag resten, haha! Imorse glömde jag min träningsbag,med nycklar ipod och studentcard, i min första klass, jag kom på att jag glömt den först efter en och en halvtimme. I vanliga fall skulle jag ha fått världens panik, men nu gick jag lugnt till klassrummet och kollade efter den, ingen väska där så då gick jag till lärarens office och han hade tagit med sig väskan. Puuhh!! Men jag var lugn hela tiden, allt löser sig!

Ikväll har jag snackat med mina favoriter på skype och det bästa på hela dagen: Jag har köpt flygbiljett till New York öveer thanksgiving :D:D:D Jag kommer vara där från tis-fre, Mary kommer också! Flera dagar med fiemma gänget i New York kommer bli grymt kul, saknar er och lääängtar sååå!!! <3

Nu ska jag läsa igenom min bibeluppsats, inte 100% men jag är nöjd, jag blev klar med den tack vare Rachael som hjälpte mig förstå dom olika dikterna i bibeln som jag skulle jämföra :)


OOOHHH MAAAY GAAARDDD


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />