FIA - Veterans day

Igår var vi lediga från skolan, jag sov till nio och sen satt jag framför datorn och pratade med lite roligt folk där hemma. Jag skrev ner allt jag ville göra här i livet, det finns på fb om ni är nyfikna :)

Sen åkte jag till skolan och körde mina rörelseövningar och fick höra; oj är du så stel, du måste stretcha ut dina vader mer. Jaaag veeet hahaha :D

Efter det cykla jag hem och lagade lunch sen gick jag ner till grannarna, vi skulle börja med vår historia, det gick inte så jättebra, vi läste igenom grejerna men sen, ja jag vet inte hur det började, men killarna började värsta livliga diskussionen, jag var med i början sen blev det för djupt, dom pratade om world trade center grejen och nästa gång jag lyssnade var dom inne på mobilsnack och då och då frågade Rikard mig efter det engelska ordet för något svenskt ord han inte kom på. Haha dom diskuterade i TRE timmar, från 20.00 till 23.00, jag skojar inte. Helt stöört var det, jag var med i börjans snack, sen gick jag upp till mig och hämtade lite annat plugg, sen gick jag ner igen och dom fortsatte snacka, sen var jag med i slutet av diskussionen då dom hade kommit in på plugg och betygsnack.

Det var den pluggdagen, ingenting gjort! Eller jag började ju i för sig med historian och jag läste nästan klart hela kapitlet, men änndååå så himlans otroligt oeffektiv. Så idag måste jag plugga häcken av mig, blä!

Vill ni höra en bra låt? JA det vill ni :)


ÅÅÅHH SÅÅÅ BRA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />