FIA - Måndag

Läraren ställde in engelska lektionen, precis som i fredags, för han var fortfarande sjuk. Det skulle varit min första lektion idag, men jag ska ändå till skolan runt 9 för att skriva ut min uppsats och lämna in den i boxen utanför hans kontor. Han har gett oss läxa tills på fredag, eftersom vi inte har någon skola på onsdag :)

Vid halv tio ska jag möta Mario, vi ska gå igenom matteläxan och sen klockan 10 har vi mattelektion. Efter mattelektionen blir det troligtvis lite mer matte och sen lunch innan historian. Jag funderar på att köpa en macka från subway idag till lunch, dom har ett jättebra 5 dollars erbjudande med macka och läsk pluss chips. Sen ligger ju mitt favo starbucks alldeles intill där :)

Efter historian ska jag bege mig till studyhall, ska göra engelska läxan innan träningen 3.30 pluss mina core övningar för ryggen.

Min vänstra fot gjorde så jävla ont inatt, jag vaknade av att det gjorde ont, väldigt dåligt tecken antar jag. Doktorn frågade mig sist om jag hade haft ont i foten under nätterna, då sa jag nej, nu skulle jag ha sagt ja. Jag har ont i båda mina fötter, fick ont efter jag bytte skor, men doktorn tyckte att jag skulle fortsätta köra med mina nya eftersom mina gamla var för gamla. Om det fortfarande gör ont om två veckor ska dom röntga för att se om det kan vara någon stressis, men hallåå i båda fötterna?? KNÄPPT! 

Efter träningen som är en enkel distans, ska jag hämta ispåsar till mina fötter och sen ska jag cykla hem och laga mat, kanske den goda maten jag gjorde igår som var kött och potatismos :)

Sen blire mer plugg, ska läsa inför min bibellektion. Sen GOSSSSSIPPPP :D 

HAHA shit jag har verkligen hela dagen inplanerad, sån är jag / Planerarn


Både Anni och Chris är sjuka nu, stackarna!!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Sanna blir ledsen :(:(:(

2009-11-09 @ 20:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />