FIA - Dont stop believe

DEN HÄR LÅTEN SPELAS OM OCH OM I MITT HUVUD!
Helt underbart bra haha när jag cyklade till bibblan så sjöng jag på den här låten även fast ipoden spelade någon annan låt. Nu har jag gjort klart matteläxan, bra jobbat, nu käkar jag lunch; det fick bli en chicken salad sandwich och end red machine jucie smoothie och some gold fish :)

Igår käkades det frozen yoghurt och vi kollade på två filmer. The proposal och I love you, man. Jag var hemma runt fyra, sen vaknade jag tidigt imorse när Anni skulle iväg till träningen.

Nu ska jag skriva klart min religionsuppgift, sen ska jag ner till referensdelen och söka efter info till min primary source. Ikväll blir det nog football game, hela laget ska dit. Den är runt 7, så jag får se om jag hinner dit, dvs om jag känner att jag har gjort tillräckligt med plugg för dagen.

Btw, jag funderar på att smsa den där svenska killen, hihi :) Han tog ju mitt nummer, så då har ju han gjort sin del, då är det väll jag som ska smsa först? Jag hatar det där, egentligen är det ju bara att göra som man känner, jag får se om jag känner för att smsa senare eller om jag väntar med det!

SIMMA LUGNT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />