Emmy - lite kort om vad jag har gjort och ska göra...

jaha ja. har precis varit ute med hundarna på en kort promenad ska snart förbereda inför ett telefonsamtal med coachen från usa.. skriva upp vilka frågor det var jag hade så att jag inte glömmer bort något osv. sedan ska jag äta lunch och plugga, plugga, plugga och sedan efter det blir det träning och ikväll när Fia kommer hem ska vi iväg och handla. Vi är ensamma hemma den här veckan för resten av familjen är påväg till Grekland för en veckas semester med sol och bad.

på fredag är det skiva för alla löpare, det är usa-tema och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig... blää för teman känner jag just nu haha men det är bra att dom har ett så brett tema då kan man ju komma i princip som vad som helst!

btw så tränade jag bana på tibblevallen i täby igår tillsammans med Linda och Carro. tränade häck och det var riktigt roligt :D efter träningen följe jag med lindus hem till henne och åt middag. önskar att jag kunde få ihop fler träningspass tillsammans med andra och att jag kunde träffa lindus oftare!


föresten så måste jag bara avsluta med att säga hur underbart jag tycker att det är att våren verkligen är här, jag njuter till fullo av grönskan och solen. jag blir så GLAD när det är grönt och ljust ute!

ciaaooo

Kommentarer
Postat av: Anonym

snyyygga hopp hihi

2009-05-11 @ 16:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />