Maryyyyyy @ spoooky

Knåpat ihop en döö läskig spökhistoria såhär på kvällskvisten. Men om jag måste ha den på engelska så jag tänkte lägga ut den på bloggen och sen köra på Google-translate grejen. Haha, BÄST!!!

Stort tack till Marcus som bidrog med fantasin. yee.


The headless rider:

Det var en gång en familj som hette Dickensson. De bodde i en liten stad i västra Skottland. En regnig torsdag på hösten vid halloween var fadern i familjen ute och red i skogen. Plötsligt dök det upp en gren i halshöjd och vilket fadern såg allt för sent och halshöggs av den vassa grenen. Efter några timmar började familjen bli oroliga och anmälde då fadern försvunnen. Två dagar senare hittades faderns huvud under en gran ute i skogen av ett gammalt par som bodde i området där familjen Dickensson levde. Men varken kroppen eller hästen hittades aldrig.


Familjen begravde huvudet vid en kyrkogård som låg i samhället. Efter detta började märkliga saker inträffa. Varje torsdag kunde man höra en galopperande häst som red genom gatorna och det ryktades om att det var en man med pumpa till huvud som skrek "var är mitt huvud".


En torsdagsnatt vaknade sonen Danny i familjen av att en häst gnäggade utanför fönstret till huset. Han trodde han drömde och vände sig om för att somna om men då hörde han att det gnäggade igen. Han gick fram till fönstret för att höra vart ljudet kom ifrån. Då sa en röst "Danny min son, var inte rädd! Du måste hjälpa mig att finna mitt huvud så att jag kan leva igen". Danny visade den huvudlöse ryttaren vägen till kyrkogården och hjälpe honom att gräva upp huvudet från marken. Efter att ryttaren fått vad han ville ha halshögg han Danny med en stor gren och begravde honom sedan i gropen där huvudet legat. Man trodde att sonen hade rymt eftersom det enda spåret man hade var ett öppet fönster.


Samma torsdag ett år senare knackade det på hos Dickensson, det var pappan som stod i dörröppningen med ett leende på läpparna. Familjen trodde inte det var sant eftersom dem hade hittat hans huvud ute i skogen sen ett år tillbaks. Dom tog med fadern till kyrkogården för att titta på graven. Det var bara ett stort hål i marken och på gravstenen stod det med blod från Danny, jag har återvänt, pappa!


The End


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />