FIA - Sommartider hej hej

Sommartider!

Nu är det sommar och sol och jag har fullspäckat schema! Eller inte längre, men jag har haft ett fullspäckat schema så det är därför jag inte har haft tid att blogga. Det var ett tag sen, lite över en vecka sen, hmm!

Jag mår helt okej, är lite besviken över att jag missar två jättebra 800 meters lopp p g a ett knä som har gjort ont, jag vet inte om den gör ont för jag har inte testat att springa på den än. Ska köra 5x100m antingen idag eller imorgon, det är troligtvis löparknä och det gör eller gjorde svinont när jag kände av det när jag sprang. Kände det före ett backpass på Gotland.

Gotland var väldigt nice, skönt väder, härligt gäng, en otroligt bra bok, massa god glass och mycket skratt!  Jag fick en hel del färg för igår på jobbet så sa alla ; Men guud vad brun du är! Jag brukar aldrig få höra att jag är brun, jag blir oftast röd.

Jobbet - jag är lite besviken här också. För jag gav bort 4 arbetspass från idag till söndag eftersom jag skulle åkt till sollentuna idag och tävlat samt till gbg i helgen. Fuck! Typ 2000 kr försvinner bara sådär! BLÄÄÄ
I måndags hände en otroligt pinsam grej, jag skäms fortfarande. Jag missade att jag skulle jobba så dom ringde mig från jobbet och frågade vart jag var någonstans. De hade hållt på och ändrat i schemat fram och tillbaka så jag hade missat att dom satt in ett extra pass åt mig. PINSAMT!!

I går var jag, Emmy och Natta på Tobbes 20 års fest/chillfest/grillning! Det var myspys, grillade, satt ute med alla mygg och sen flyttade vi in men då glömde någon stänga altandörren så alla mygg kom in... haha, vi kastade pil och jag lyckades nolla, men det var bara för att vi stod så långt ifrån den gången ;) Vi var väll hemma runt 2 inatt för vi stannade på donken och tog varsin cheeseburgare och milkshake ;) MUMS! Tobbe tog många många bilder igår med sin nya systemkamera så bilder dyker säkert upp på facebook vilken dag som helst ;)

I dag skulle jag ha tränat med Johan och Natta på IP vid tio tiden, men jag ringde Natta imorse och frågade om hon var taggad och det var hon inte så vi sa att vi skulle få somna om och träna senare. Jag smsa Johan men han har inte svarat än, så han låg väll antagligen och sov.

Så i dag ska jag sova, träna och sola och läsa fjärde boken av twilight, OMG vad bra böckerna är!!

See you later aligator!





Haha jaa jag ska faktiskt fylla 20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />