FIA - Oooh maayy!

SHIT POMMES!
Det blir inget slappande här inte, stenhård satsning och massa övningar att jobba med! Men jag måste ju klara av att springa 5 km på 21 min, eller vad tror ni? Aaahh jag blir lite osäker haha...

Så nu är det full satsning på längre distanser, hoppas bara halsen blir bättre så jag kan börja träna ordentligt snart. Blää! Jag vet inte om det är pollen, alla valpar eller om det är vanlig halsont, det gör i alla fall ont då och då när jag sväljer.

Jag väntar fortfarande på det där, men jag har några andra papper att fixa först innan allt är klart till det där. Ska jag skriva ett år eller tre år? Svårt, ska höra med tjejerna! Tur att vi har varandra i all usa-stress!!

Nu ska jag snart börja gå till jobbet, helt ok väder så det blir nice! Pappa har börjat röja i köket, jag har hjälpt till lite, roligast är att hålla på med kofoten.

JENNY! Jag saknar dig superdupermycket, hade inte tänkt skriva det här, trodde du visste det ändå, har du ens tid att kolla internet nu när du är floorball leader? HA!  I LOVE YOUUUU AND I MISS YOOUUUU!! <3<3<3 Fatta hur mycket jag kommer att sakna dig, mamma, pappa och emmy när jag åker till USA...


PUSSSSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />