FIA - Im finally in San Diego

20 timmars resa! Klockan är alldeles för mycket, tjejerna som jag ska bo med hämtade upp mig på flygplatsen.Jag hade försökt ringa Anni innan för jag hade fått hennes nummer för jag skulle berätta att vi var sena. Jag satt och väntade på att planet skulle lyfta från Philadelphia i två timmar för det var sådant oväder så att de inte kunde lyfta.  det blixtrade och ösregnade och det var kolsvarta moln så jag ville inte lyfta med efter två timmar lyfte vi.

åååh det finns så mkt jag vill skriva men jag är så himlans trött. Jag har inte sovit så mycket på resan hit och jag är sååå himla hungrig, jag åt en macka runt 6 sen har inte inte varit hungrig men nu vrååålar magen efter mat. Men jag har bara kakor.

Imorgon ska Anni skjutsa mig och handla allt jag behöver, men innan det ska vi till skolan och ha track meeting and before that Me and Marianne are going for 40 minutes distance training, eller längre, jag har ingen aning hur långt långdistansare brukar springa, i was like ok fine we can train together tomorrow. Nu har hon gått och lagt sig och jag sitter i mitt rum som är såååå himla myspys. Lägenheten är underbart fin, jag hade förväntat mig värre. Men det här är så himlans bra, min garderob är så otroligt snygg och praktiskt. Jag ska ta kort på den imorgon, nu är klockan runt ett på natten här och jag är jättetrött så jag måste nog sova nu om jag ska upp om 7 timmar och springa. AaahH!

Jag kan inte fatta att jag är här. Men det jobbigaste är att en av mina väskor är kvar i philadlphia och det var i den väskan som jag hade mina neccessärer och underkläder och bikni och allt sånt. Imorgon efter track meeting ska vi till stranden, Anni och Marianne ska styra upp någonting, omg imorgon ska jag träffa alla tjejerna i laget och min coach, jag kommer vara nervös och jag kommer vilja säga så mkt men det kommer mest bli yes, no and haha.

jag får väskan imorgon men mina löparskor är där men jag skulle få låna mariannes imorgon när vi ska träna.

Det här inlägget har verkligen inget sammanhang för jag bara skriver och skriver det första som poppar upp. Sängen är jättestor och jätteskön förresten, jag sitter i den nu, jag hade förväntat mig värsta dåliga men like no no so thats wonderful :D Haha nu ska jag sova i min stora säng och på kudden och täcket som jag fick låna av Annni.

Väskan skulle komma imorgon, imorgon är en stor imorgon dag för jag ska träffa massa folk, första intryck hit och dit och sen träffa nista and all of that. MAY GARD!

Jag måste skaffa så mk grejer också, phonecard och allt sådant. Jag får lön den 25e

Det är så tyst här i lägenheten nu, jag ska tvätta mitt ansikte med ansiktsmedlet jag fick av anni, guud jag lånar allt men jag är ju så handikappad när jag har allt i min andra väska som är boooorta med vinden.

det är svårt att komma på alla ord man vill säga på engelska, ibland ordbajsar jag och då går det inge bra. usch jag vill ite höra på mig själv när jag pratar, stackars tjejerna som tvingas lyssna på mig :)

HAHA no no time to go to bed, goodnight everybody!

JAG LEVER OCH JAG ÄR KÄR I MITT RUM,  SPECIELLT MIN GARDEROOOB OMG :D  Jag skriver ett tydligare inlägg med känlsor ohc sådant imorgon pusssss

Kommentarer
Postat av: Tessan

Fan va roligt för dig Fia!!



Du kommer nog stormtrivas :)



Skriv meeeeeera! Sååå roligt!!!!



Pusssssss <3

2009-08-19 @ 10:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />