FIA - Good morning!

Jag har inte alls kunnat sova inatt, somnade kanske runt 2 och vaknade vid 7, klarvaken och kunde inte somna om, jag låg och vred mig i sängen och tänkte på allt jag måste göra. Haha jag är så nervös och förväntansfull..

Pratade nyss med Emmy, mamma, farmor och Göte på skype, det var roligt att prata och se dem igen :) Jag vågade inte prata först eftersom dom andra ligger och sover, eller jag tror det i alla fall. Hepp hepp.

I dag ska jag be Anni ringa och kolla vart min väska är någonstans, jag hoppas jag kan få den innan tolv, men det kommer jag nog inte få, men någon gång i dag i alla fall. jag hoppas att den inte har kommit bort helt!

Om tre timmar ska jag och Marianne på track meeting, träffa coach Jason och headcoach Sheila. Sen skulle vi till stranden men det verkar inte som det är så fint väder så det blir nog inte det ändå. Så idag ska jag träffa Nista, få mina nycklar till lägenheten, träna, fixa bank account, köpa lakan och handdukar, och kolla igenom veckans planering med träningar och grejs.

Jag har hela tiden trott att jag ska få mat i skolan men vi ska laga vår egen mat här i lägenheten. Jag hörde att Marianne var uppe tidigare och hämtade frukost, jag ska nog också gå och hämta frukost, jag är nervös för hur engelskan kommer att gå idag, det var lättare när jag var trött då bara babblade jag på. aaahh!

nej nu får jag skärpa mig, det är inte så farligt att prata engelska, eller? hahahaha

Här kommer lite bilder på mitt fina rum, inte så bra bilder men ändå ni ser kanske hur det ser ut. Ni får bilder sen när jag har satt upp mina kort och fixat i ordning :) Men så här ser det ut just nu i alla fall


Min fina garderob med speglar som skjutdörrar, asnice! Stor är den också!


Skrivbord och hyllor


Min bamsesäng med annis kudde och täcke, min dator och godispåse. Det är där jag sitter just nu!


Det kommer bli sååå himla bra det här :D Jag stormtrivs redan!

Kommentarer
Postat av: mum

fint, bra med en stor garderob :O)

2009-08-20 @ 08:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />