Mary' Hej fiskälskare.

Idag har vi haft en kostföreläsning. Vissa tyckte den var sämst, andra gillade den. Lidingö FIG:et var och RIL:arna där. :) Jag hade dock andra saker för mig under föreläsningen, som att skicka lappar, måla gubbar, äta Hallbäcks klubbor få massage i håret eller massera Mias arm. Höhö.  

   Våran älskade kock var där med. Han var överlycklig för att föreläsnings-gubben sa att fisk är så bra å bla bla. Kocken berättade att han serverade fisk. Typ lax och makrill. Makrill? EHHH, det ända vi får varenda tisdags är Fiskgratäng a la kocken. Jag spyr på den. Hur nyttigt det än är så vill jag inte ha fisk på en tisdag när man har kört värsta hårda passet. Så tycker typ mer än halva löp också, har jag hört efter att ha frågat runt. Men kocken säger att nån har viskat i hans öra att vi vill ha fisk. URSÄKTA, man kan ju inte ändra på en regel som vi har bestämt gemensamt bara för att nån har viskat i hans öra. Sånt irriterar mig enormt.
  Iof irriterar jag mig på det mesta kocken gör. Jag skulle kunna skriva en bok med titeln 'Den irriterande kocken, 1044 exempel". Men det ska jag inte göra, för jag har inte tid.

Jag gillar fisk, men det ska vara god fisk och inte på tisdagar. Anledningen till att vi har fisk på tisdagar är för att det är tradition att ha det då!!! Ahhhh, KILL ME!

Den här låten gillar jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />