Emmy

Nu sitter jag här i soffan och myser, äter gräddkolaglass och kollar på tv. Jag är riktigt nöjd med dagens pass, körde hela tre timmar! Först sprang jag och Jenny intervaller, sen körde vi bålstyrka och därefter rörlighet. Jag är verkligen helt slut i hela kroppen och förtjänar en lugn kväll med glass och struntprogram på tv.

Föresten så måste jag bekänna med ganska pinsam sak. Idag efter skolan så var jag verkligen tvungen att handla snabbt innan träningen, och det närmsta stället är Lidl. Men det är verkligen HELT emot mina principer att gå till Lidl haha jag och Fia har hatat det stället i flera år! Men idag gick jag faktiskt in i affärern. Jag var riktigt löjlig, ville typ handla fort så ingen skulle se mig, när jag väl hade handlat så ångrade jag att jag inte hade tagit med en ica kasse eller någon annan påse för jag höll på att DÖ av skam när jag cyklade hem med en Lidl-kasse. Jag drog på mig luvan och vägrade möta människornas som jag möttes blick. Jag fick typ total ångest när jag kom på att jag kanske kunde möta någon i mitt hus påväg upp för trappan. Jag spanade och såg att ingen var i närheten, sedan parkerade jag cykeln snabbt, fumlade med låset och tryckte fel kod till porten flera gånger så stressad var jag. Sedan sprang jag upp för trappen och in i min lägenhet, hjärtat bultade och det kändes som att jag har gjort någon olagligt haha! Det var nog bland det pinsamaste jag har varit med om på riktigt länge. Ska ALDRIG mer handla på Lidl... Jag vet att ni tycker att jag är löjlig nu men jag skämdes verkligen haha.. Fia du förstår väll mig, och förlåter du mig för att jag har brytit vårat löfte att aldrig handla på Lidl? Hahahaha

Jag kompenserade mitt lågprisshoppande med att handla på Ica nära efter träningen, det är superdyrt haha men jag skämdes iallafall inte när jag möte folk gåendes med min ica kasse ;) Nej jag säger då det, från och med nu ska jag ALLTID handla på ica maxi!!!


Kommentarer
Postat av: M

men E då...det är väl inget att skämmas för...hihi. de har väl många bra och billiga saker

2008-09-17 @ 00:07:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />