FIA

GOD MORGON!

Jag sitter och försöker planera min vecka. Jag ska läsa några kapitel ur några böcker och träna, men annars har jag inte så mycket planerat. Men det ska jag fixa! Eller jo vänta; jag ska jobba i helgen och på fredag snackade Carro om att vi skulle dra på hennes syrras fest i Nykvarn. Sen kanske jag skulle fika med Tobbe, eftersom vi inte träffades förra veckan då träningen drog ut på tiden och så :) Och Sara M har jag inte heller träffat på väldigt länge! Hmm jag kommer nog att få en FIAvecka ändå, som är fullsmockad med saker att göra.  

Kalendern som alltid har varit min bibel, har jag inte lika stor nytta av nu när jag inte har så mycket att göra. Jag har allting i huvudet, eller jaa i alla fall nästan. Men några gånger i veckan tittar jag i den och sen är det ju roligt att fylla i den med färgglada färger...

På dagens program står det;  cykla till Gröndal och kör styrka, hem duscha och käka lunch, ta bussen och pendeln till universitetet, gruppseminarium och föreläsning, hem plugga lite till.. Vad ska ni göra idag?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />