Fia ;D

image3358
Idag var jag på anställningsintervju på Tom Tits! De ringde mig i tisdags och frågade om jag ville komma på gruppintervju idag.Självklart sa jag ja eftersom jag väldigt gärna vill ha jobbet!

Emmy skulle också på intervjun idag men vi blev indelade i olika grupper vartefter rekryteringspersonalen tyckte att vi passade in bäst. Jag hamnade i gruppen utställningen och Emmy i cafeteria och försäljning.  I min grupp var det bara massa snillen och det första vi fick göra var att utföra ett experiment inför de andra i gruppen.

Sen var det gruppredovisningar och presentationer och då skulle man redovisa sin sak som man hade tagit med som man tyckte symboliserade Tom Tit. Jättemånga tog med sig knep och knåp och tre stycken tog med sig vatten för de lekte alltid med vattnet där när de var små. Jag tog med mig pusselbitar för "på Tom Tit faller många bitar på plats och skapar en helhet". Jonnys snusdosa fick också vara med i min presentation då jag snodde Emmys idé om att ha med mig en tanke i en låda/snusdosa.

Jonny var en kille som jag hängde med när jag var liten och jag märkte inte att det var han förens han var uppe och utförde sitt experiment. Sen efteråt när vi hämtade fika så sa jag "Du gick i Stålhamra va?" Kommer du ihåg mig?
Han " Ja det är klart att jag gör vi var ju tillsammans till och med" Haha!
Det var roligt att träffa honom igen efter alla år! Han hade förändrats ganska mycket från femman ;)

De skulle göra några fler intevjuer och sen skulle de höra av sig inom en månad. Jag är ganska säker på att de kommer välja snillena i gruppen. Så jag blir nog utan jobb där för jag är ingen naturvetare och jag pluggar inte till biokemiskt och forskare. Det var en bra erfarenhet och jag lärde mig mycket :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />