Fia ;D

Jag har en hemlig beundrare...
Idag när jag var inne och snackade med studievägledaren så stod en kille och spanade in i rummet. Efter ett tag kom hans kompis fram till honom och småsnackade.. Plötsligt skrek hans kompis; Han här vill prata med dig! Killarna snackade ganska högt med varandra och vad jag hörde av konversationen så var det: Men gå dit nu då, nu har ju du din chans. Du har ju spanat in henne jättelänge, kom igen nu!! 
Jag trodde faktiskt att han skulle våga sig fram men sedan gick han väldigt snabbt därifrån med kompisen hack i häl.

Man tänker inte på att folk kanske spanar in en, så som man själv spanar in andra.  Denna händelse gjorde mig självklart glad och jag gick stolt därifrån :) Jag är lite nyfiken på vad killen skulle ha sagt om han vågat sig fram.. "Tjena kexet här står du och smular" Haha nej men det hade varit roligt och se vilken raggningsgrej han körde på..

Idag körde jag ett bra pass med Tessan och sen gick jag och pluggade lite matte med Tobbe och Viktor. Vi ska göra tisdagar till våra pluggtisdagar, får se hur det blir med den saken. Mycket snack, lite verkstad.
Idag pluggade vi väldigt bra och jag förstod vissa saker mycket bättre, jag fick även höra att jag förklarade bra! FÖRSTA GÅNGEN! Haha alla tycker att jag dålig på att förklara saker så det var andra gången jag blev glad idag. Sen kom jag till löp och fortsatte plugga matte och lite naturkunskap.


Ännu en bra låt :)

Kommentarer
Postat av: Micke

ohhh :P fan va kul med en beundrare =) men skriv vad låtarna heter tack (A)

Postat av: Anonym

GUUUD VA SÖTT! :D

2008-01-11 @ 18:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />