Emmy ;D

Godmorgon. Har sovit jätteskönt och känner mig mycket piggare idag!
Nu ska jag till skolan och ha en svenska lektion. Kom på en positiv sak med den här skolveckan, det blir nästan lika kort  som förra veckan (tre dagar), igår började jag halv tolv och slutade fyra, idag har jag en timmes lektion, imorgon har jag ingen lektion. Det känns väldigt bra måste jag säga! Dessutom vaknade jag upp med den bästa värken... träningsvärk i hela ryggen. Måste vara från frivändingarna igår, jag klarade tre stycken på 40 kg men när jag skulle prova på 42.5 så var jag så trött i hela kroppen att jag inte orkade! Men jag kan faktiskt inte fatta att jag, EMMY, klarar 40 kg i frivänding!! När jag började här på löpargymnasiet så orkade jag knappt göra en armhävning och fick kämpa för att klara 15 kg i frivänding. Jag har utvecklats väldigt mycket!!!

image2503
Något som jag däremot aldrig har gillat och inte kommer börja gilla heller är terrängtävlingar!!! Här är jag, Fia (funktionärer) med Maria och Jossan vid terräng-NM som var en grymt jobbig bana, jag blir trött av att bara tänka tanken på att springa upp för den där låååånga backen haha!

Kommentarer
Postat av: lenis

hejhej det låter som att ni aldrig har lektioner längre!! skönt för er, så var det minsann inte på den gamla goda tiden på rudbeck. tror att jag ade max 2 inställda lektioner på 3 ÅR! eller nåt sånt.
så njut;)
hoppas allt är bra, pusspuss

2008-01-29 @ 19:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />