FIA` Memories

I dag tog vi bilen och åkte ut till Enhörna för att köra distans. Vi körde först 5 kilometers rundan som vi brukade köra som uppvärmning.. Det var fyra år sen som vi var en av "travhästarna" som vi kallade dom, och med dom menar jag Enhörnas ungdomslöpgrupp. Både jag och Emmy började träna med dem för 6 år sen och jävlar vad vi köttade kilometer då. Det kan man inte tro om Koskinen, men vi körde väldigt mkt och väldigt långt förut..

Inomhus i scaniarinken körde vi på måndagar antingen raketen eller massa 200 meters intervaller, efter det var det bålstyrka och sen gick vi in och körde trappor i hockeyrinken. På onsdagar var det lite olika men långa intervaller och på fredagar körde vi 600meters intervaller. Pluss att vi höll på med innebandy och skulle klara av skolan också!
Vi pratade om det i dag under distansen, att vi pallade hålla på med så mycket och framför allt att vi hann med allt!

En vanlig vecka kunde se ut så här:

Måndag - Skola, plugg, träna intervaller + styrka och trappor, hem och äta och plugga.

Tisdag- Skola, äta, träning, plugga.

Onsdag- Skola, äta, träna intervaller+styrka och trappor, plugga.

Torsdag- Skola, sen gick jag på konst och Emmy var innebandyledare.

Fredag- Skola och direkt efter det gick vi till kiosken intill skolan och köpte mackor och sen tog vi bussen till scaniarinken för att köra 600meters intervaller. Styrka, trappor och sen kom familjen och hämtade oss och de hade med sig matlådor för att vi skulle iväg på nästa träning. Först var det lillesyrrans träning då mamma var ledare och då satt vi på sidan om och åt och efter det så hade vi en timmes innebandyträning. Efter det var det "snorpkväll", vi var alltid samma gäng som hängde och sov över hos varandra, och vi åkte nästan alltid förbi ica jätten och köpte hem fredagsgott.

Lördag- Match eller distans i enhörna. Ibland både och!

Söndag- Match, kolla på match, eller vila och såklart plugg!











Det var tider det!

Kommentarer
Postat av: M

gamla goda tiden.... :O)

2008-12-20 @ 09:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />