Emmy

Som Fia skrev i sitt förra inlägg så var det avslutningsmiddag på Tom Tits idag. Det var trevligt men roligare hade vi efteråt när vi gick till McDonalds och åt glass och snackade massa skit.

Det roligaste under avslutningsmiddagen på Tom Tits var när jag och Ida sprang och gömde oss i det mörka rummet på Tom Tits när vi körde burken. Haha vi tänkte inte på att dom har en UV-kamera utanför så att dom ser att det är några där inne... Haha så där satt vi och gömde våra ansikten för att dom inte skulle se vilka vi var....Sedan använde dom den förbjudna H67 nyckeln... Den som var förbjuden att använda för att den går till alla lönndörrar haha. Så dom fuskade sig till att kunna burka oss (eller vad man nu säger). Kul var det iallafall...
Nu är det inget mer jobb på Tom Tits inplanerat men det kanske blir någon gång då och då om dte dyker upp några extra tider. Det känns lite trist att lämna jobbet, framförallt att lämna alla arbetskamraterna för vi har lärt känna varandra väldigt bra och har jätteroligt ihop!!!


Ida, Jossan och Carro, tillsammans med dom så kan man inte låta bli att skratta


Johannes, jag och Maja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />