Fia ;D

Jag har en vana att alltid bläddra till sidan med horoskopen när jag läser en tidningen. Idag när jag satt på bussen såg jag ett två tjejkompisar gjorde likadant och så tittade de på varandra med chockade blickar. Jag vet inte om dom tyckte att det stämde riktigt bra in på deras liv eller ifall det stod att något läskigt skulle hända.
Jag brukar få den där förvånande blicken när det stämmer .  Lejonets horoskop för dagen stämde för mig och det är inte första gången det gör det.
Jag vet att det bara är någon som sitter och hittar på alla horoskop men ibland stämmer det ju in så bra. Men jag tror att det är för att man vänder och vrider på budskapet så att det passar in på en själv. Ifall det står att man har varit ganska grinig under veckan så tänker man på de stunder man var grinig och tänker ja det stämmer väll. Ja ni förstår! Man liksom vrider och vänder på det tills det passar en själv. Men ändå väljer jag att alltid läsa dem och tro på dem. Jag tycker att det är ganska roligt och försöka lista ut när det som står i horoskopet ska hända. Jag älskar horoskop och skulle tycka att tidningarna var tråkiga utan dem!
Vad tycker ni om horoskop och tror ni på det som står?
image1875
Tjejernas miner var inte lika söta som Majzans ;D

Kommentarer
Postat av: Majzaan

Det här ska du får faan för !:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />