Fia ;D

Vi hittade aldrig Marys kort :( Buhu!

Nu har vi samhäll och vi har fått i uppgift att välja ett land och skriva lite allmän fakta och blablabla... Imorse höll vi enidrottslektion på vallen. Det gick superbra och dom tyckte det var roligt ;) Haha!  vi körde häckskolning och stafett. Nu måste jag sätta igång med sökandet efter information om mitt land.

Idag börjar projektarbetet och då ska vi få våran grupp. Vi kommer ha Patrik som ledare och det är bra för han vet ju hur löprådet fungerar. Det känns skönt att vi redan nu vet vad vi ska göra, vad jobbigt det måste vara och komma till en grupp och leta folk att göra någonting med! Snackade med några killar från våran grupp ( grupperna sitter på anslagstavlan utanför biblioteket) och dom skulle typ ha "expedition robinson" då dom skulle köra någon typ av överlevnadsgrej ute i skogen. Haha flumm!

Efter det ska vi till Odenplan och betala inför våran studentskiva, vi har varit ute i god tid och bokat lokal så att vi får det datum vi vill ha! Bra va :) Sen ska jag till panduro och fixa lite saker. Pusspusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />