Emmy ;D

Godmorgon :D
Igår när jag pratade med Richard så sa jag att jag tyckte att stämningen på löpet inte var så bra för tillfället. Då sa Richard att jag kunde anordna en sådan där dag vi hade förra året. Då hade alla tvåor kommit överens om att ha en sprida-glädje-dag, och eftersom responsen från den dagen förra året var så himla bra. Så bestämde jag, Fia, Elina och Matte oss för att försöka med det den här morgonen också, så dagen började med att alla fick en godmorgon kram av mig nere vid frukosten :) Sedan frågade vi alla om de hade sovit gott osv :)
Och sedan så ville jag, Fia och Elina att alla skulle börja dagen på bästa möjliga sätt så igår kväll när alla hade gått och lagt sig så skrev vi små lappar och satte upp på allas dörrar. På lapparna skrev vi små meddelande som tex "Din glädje smittar av sig på oss andra", "Tack för att du finns", "Du är underbar", "Du sprider värme likt solen" osv.
Och jag tror att det var väldigt uppskattat, för det var många som pratade om det under frukosten. Men våran idé om att vara hemliga glädjespridare fungerade inte för de flesta visste att det var vi som hade skrivit lapparna haha :)

Så nu känner jag att den här morgonen var mycket gladare att vakna upp till än många andra dagar, och jag tror att det behövs ibland!!! Och extra plus i kanten får dagen för att jag har sovmorgon idag, sitter här och lyssnar på musik och målar naglarna :)
Hoppas att ni får en underbar dag alla kära läsare :) Ha det bra Puss <3

fiemma_videon_är_alltid_lika_uppmuntrande

image1893


Kommentarer
Postat av: Majzaaan

Vilken bra ide! Tänk att få vakna till en sån lapp varje morgon =)

Postat av: Richard

Lysande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-09-27 @ 12:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />