Fia ;D

Förlåt, förlåt, förlåt! Nu kommer min ursäkt till varför jag inte har bloggat: datorerna har varit upptagna hela långa dagen. Några satt och skrev projektplanen och Emmy satt och skrev sitt filosofiarbete som skulle in ikväll! Godtar ni min ursäkt? :)

Nu har jag precis tittat på DH med tjejerna + micke! Jag älskar verkligen det tvprogrammet! Jag brukar inte sitta framför tvn men varje tisdagskväll klockan nio hittar ni mig framför tvn med massa godis!
Till er som inte vet vad DH står för så för ni hela namnet här: Desperate Housewifes. Jag har följt det programmet sen nian och jag har verkligen inte tröttnat för det händer saker hela tiden! Hon blir tillsammans med honom, han dumpar henne för en annan tjej, par bråkar, skvaller hit & skvaller dit! Jaa ni måste verkligen börja titta på det!!
"Jag kan säga att du är bra i sängen mamma" Då hade Edith precis förklarat för sin son att "bra i sängen" betyder att man är bra på att bädda sängen.

Idag har jag varit i skolan och haft två jätteslappa lektioner och sen lunchade jag med Sara :) Det var trevligt och snacka massa strunt och killsnack. Vi får göra tisdagarnas lunch till skvallerlunchen, tycker du inte?
Imorgon har vi skolfotografering och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Det löser sig! Pusspusspuss
189563-1943

Kommentarer
Postat av: Sarisen

JAA! Det låter som en bra idé (;

2007-10-02 @ 23:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />