Emmy ;D

"Det gäller inte att övervinna världen, det gäller att övervinna sig själv. Det gäller att övervinna förlusten, varje misstag, varje minut, som slår fel i tiden och hamnar utanför den. Att övervinna sin egen röst, som skrämmer en."


Har inte fått någon bra start på den här morgonen! För det första så ringde jag till sjukhuset för att höra om jag hade fått någon tid för läkarbesöket, och om de hade några återbudstider. Men då fick jag det svaret jag inte ville ha som ett knytnävsslag i magen. Det är fortfarande typ sex månader kvar, jag fick mitt brev i speteber och då ska jag alltså få besöka läkaren typ i mars och därefter om det nu blir operation så kanske det är ytterligare sex månaders väntetid och sedan några månader rehabstid på det! INTE ILLA eller vad säger ni?! ÅHHH det känns så himla hopplöst.

För det andra så skulle jag bli lite gladare efter samtalet och försöka fixa mina ögon med en glittereyeliner men det slutade med att jag inte kunde se, ögat sved och jag sprang till badrummet och försökte gnungga bort allting. Sedan var det glitter i HELA ansiktet. Sedan tro det eller ej när jag har fått bort allt (nästan) glitter från ansiktet så tänker jag "kanske räcker med en liten glitterstjärna" jag har en burk med massa olika glitter i och då när jag skulle öpna burken med hjärtglitter så tappar jag ut allting! Då stod jag där och kollade när allt glitter regnade ner på golvet och min fötter. Och istället för att börja gråta och tänka att allting går emot mig som jag skulle vilja göra så tänkte jag att gråta inte hjälper och då började jag se det komiska i det hela för dte är ju faktiskt rätt komiskt. Detta händer ju inte varje dag, så nu har jag försökt skrapa ihop så mycket som möjligt av glittret och försökt att fortsätta le!

So here I am baby, medglitterihelaansiktetrödaögonochettleendepåläpparna! Frågamigintehurjagmårfördåvetjagintevadjagskasvara!

Nu ska jag till skolan, ska ha filosofi sedan samhäll och därefter ska jag träna backe!
En positiv sak med dagen är iallafall att jag har träningsvärk från mina dubbelpass igår och det är jag nöjd med för då lyckades jag med gårdagens mål!
image2142
Såhär såg min morgon ut, ett fyrverkeri av hjärteglitter ;)

Kommentarer
Postat av: M

Glöm dina bekymmer....du får nya i morgon :O)

2007-10-25 @ 14:26:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />