Emmy ;D

Idag har jag...
...tränat backe
...haft projektarbete
...varit på stan och shoppat


Backträningen gick väldigt bra för att vara backträning, tycker inte om att springa backe, har aldrig gjort och tror att jag aldrig kommer att tycka om det heller. Och kallt var det också usch och fy vintern är påväg!

Efter projektarbetet så åkte jag Fia och Tessan in till stan. Jag hade gjort en inköpslista på vad jag skulle handla för något jag skulle handla ett par skor, mössa, vantar, halsduk och en väska. Reslutatet blev ett par jättefina skor som är perfekta för mina fötter då de var fodrade, så nu slipper mina små fötter frysa i vinter :)
Sedan så köpte jag vantar, och en halsduk också. Jag hittade ingen mössa som jag tyckte om :(
En väska är omöjligt att hitta, jag vill ha en svart väska som är lagom stor och fin haha men jag vet hur den ser ut men jag hittar den ingenstans haha.
Sedan så gjorde jag avvikelser från listan också (fy skäms), jag handlade en t-shirt och två par örhängen och ett rosa band också ;)
Jag är riktigt nöjd med mina inköp(bilder kommer senare när jag har orkat fotografter sakerna, om jag nu gör det någon gång haha)!

Nu ska jag skriva på mitt filosofiarbete (känns som att jag alltid skriver att jag ska göra det haha) men det ska vara klart imorgon så nu gäller det att ligga i och få det gjort ;)
Ha det bra Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />