Fia ;D

Nu sitter jag här färdigduschad och mätt!
Efter träningen, som gick väldans bra, åkte jag Emmy och Pappa och käkade på en Kina restaurang. Jag tog för omväxlingens skull en ny rätt som var biff och bambuskott, istället för det vanliga friterad kyckling och sötsur sås som Emmy tog. Det var jätte mysigt och roligt! Vi snackade om allt möjligt och pappa fick mig ändra inställning. Jag ska bli en ny positiv Fia, jag lever ju bara en gång! 
När den mysiga middagen var över, skjutsade Pappa oss till sthlm södra. När jag lyckades ta mig över vägen som aldrig verkade vilja bli fri från körande bilar såg jag hur Emmy kutade ner för rulltrappan eftersom tåget stod på perrongen. Jag letar fram busskortet och slänger upp väskan på axeln och börjar springa mot trapporna, fort ner för trapporna och när jag kommer ner på perrongen ser jag hur Emmy kutar mot ett tåg som står på andra sidan stationen, eftersom det var ett kort tåg.
Jag tänker inte vara sämre och tar nya krafter och springer som bara den för att hinna med det jag också. Rätt som det var går Emmys axelband av och jag kutar förbi henne samtidigt som jag hånler och skrattar högt HAHA. Jag fortsätter springa och hinner på tåget likaså gör Emmy :) Sen satt jag och småskratta åt händelsen, eftersom det var lite elak och bara fortsätta springa förbi henne och skratta! Yeah!
Nu blir det lite matteplugg och sen snackis med Mary!

189563-2457
Visst blir man glad av den här bilden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />