Fia ;D

Hejsan! Jag fick inte blogga igår, för dom andra skulle se om jag kunde vara utan datorn en dag. Och ser ni det kunde jag! Men jag måste säga att det kändes tungt att inte berätta för er om min dag.
Så här kommer gårdagens inlägg:
Jag var i skolan och hade kursprov, det var väl den största grejen, sen snackade jag betyg med religionsläraren men hon hade inte bestämt sig för vilket betyg jag skulle få än. Jag ligger och väger så hon skulle titta igenom arbetena igen. Ahh! Jag vill verkligen få mvg i den kursen, det är jag värd men jag vet att det kommer luta över till vg+ ändå, det får jag alltid!
När jag var på väg ut och tog i handtaget så ställde hon frågan: men hur ser ditt schema ut nu då? Sedan babblade vi på om skolan, hur stressigt det kan vara, om college och hur hon gjorde när hon pluggade o s v.
Sen rätt som det var kommer en lärare in; Är det ni som har lämnat väskan helt oöverbevakad här utanför, jag kikar ut och där ligger min bruna väska. Men min kompis satt ju här alldeles nyss men den, och Sara är inte den som går precis. Ja men det är hon inte längre, vad oansvarigt att lämna väskan sådär bara, jag blir väldigt rädd. 
Om hon blev rädd så blev jag fundersam varför Sara bara hade lämnat väskan där. Men det visade sig att hon bara hade gått till sitt skåp typ 30meter bort och hämtat en sak. Haha!

På styrkan körde vi brottningsövningar, låter lite skumt men det var massa styrkeövningar som var ganska jobbiga faktiskt. Men jag tror att det kändes mest i magen eftersom jag skrattade hela tiden.

Efter styrkan åkte jag hem till Sara för att hjälpa henne med henne pskologiplugg! Snällt va? Jag hade ju kursprovet på morgonen och hade pluggat hela helgen, men ändå ställer jag upp och hjälper henne, hur trött jag än var på det! Hon har provet idag :) Det kommer gå bra tjejen!

Sedan ringde jag Tobbe så att han kunde få komma och hämta mig ;) Haha! Vi åkte en sväng och hämtade upp Richard som hade varit i New York över helgen. Coolt! Vi åkte till macdonalds och köpte varsin burgare och åkte sedan vidare på våran lilla trip. Jag var för första gången i Viby, den lilla ön som dom kallade det. För det fanns bara en bro över för att komma dit. Men det var väl en upplevelse! Mohaha sen åkte vi hem för Tobbe började bli trött! En fullspäckad kväll! Jag glömde att ringa Maria, men jag får ta min snackis med henne ikväll istället..

Oj ser ni vad jag är på skrivhumör när jag inte får skriva när jag vill ;) Pusspusspuss
image2264

Kommentarer
Postat av: M

Hur gick provet?

2007-11-13 @ 15:56:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />