Fia ;D

På löp råder en kissterapiskräck!
Folk sitter som stela pinnar eller står med korsade ben och snackar. Toalettdörren är stängd och glad musik är på dygnet runt. Ibland ser man någon som kutar in och då suckar alla för då har man brutit mot regeln:
 "Du skall inte behöva springa in för då har du väntat för länge"
Utan man ska hålla sig så att man fortfarande kan gå lugnt in på toaletten. Många klarar inte av paniken som kommer så fort de känner sig kissnödiga och nödkissar vilket är absolut fel enligt kissrådgivaren. Man ska inte nödkissa bara för att man är nära en toalett. Man ska försöka hålla sig för oftast är inte blåsan full när man börjar känna av nöden. Om man gör det till en vana att nödkissa kan det gör att man går runt och är kissnödig hela tiden.

Ifall du går och nödkissar så minskar du blåsan och då kommer du att känna dig nödig hela tiden vilket kommer bli extremt jobbigt i vardagen. Det är då det är dags för att gå kissterapi, men hur nördigt låter inte det?
Därför ska ni lägga av att nödkissa och hålla er så länge det går! Man kan peppa sig själv att klara av det genom att tänka på något roligt och vi på löp brukar peppa varandra genom att säga åt personen att den ska tänka på en fontän eller en droppande kran. Så snälla är vi :)
image2241



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />