Mary ;D

Heeelluuu,

igår efter Mary ensamma ban-träningen så åkte vi iväg till Tjörn. Iof var det hundraelva handbolls och fotbolls spelare som stod och glodde när hon sprang, så hon var ju inte emsam. höhö
 Kön till skärgården började redan vid Kungälv, trodde vi. Och mamma som innan sa att "efter sex är det inga köer". Men sen släppte det och endast för att åter igen proppas igen. Så höll det på tills vi kom till Tjörnbron där det var stopp, typ.

När Mary hade tagit duchat och vi hade ätit hoppade Mary och Lollo på de "splittrands nya" cyklarna i förrådet. Vi tänkte plocka blommor till dagens kransar. Efter en timmes cykeltur runt i Höviksnäs hamnade vi på Loka badet med en hel spann med blommor. Där tog vi ett spontant dopp. Mary var extrem chicken men Lollo badade länge. mohaha
  Sen mötte vi några infödingar, Tja, Tjoho och Tja, som de presenterade sig. Efter deras tappra försök att härma våran underbara göterborgska (Ja! Marys göteborgska är tillbaka.) som endast resulterade i en skånsk variant av småländska. De förföljde oss sedan med sina gigantiska coola trimmade mopeder, men vi flydde till båtbryggan.

Idag har vi gjort en midsommarstång. Först bestämde vi att vi inte skulle ha någon men när vi vaknade hade mamma redan börjat med grunden. Sen har vi gjort två vackra kransar till vårt underbara regn-hår.

Ja, regnet öser ner, som sagt. Men de ska tydligen sluta till kvällen, säger Pappa baserad på egen fakta. Hm. Vi får se hur kvällen slutar helt enkelt. Hihi.

Tyvärr har Mary glömt sladden från kameran till datan, smart. Hon har med sig alla andra sladdar men inte den. Men vi kommer allt hålla er uppdaterade. Iaf de som inte sitter in-regnande i någon stuga mitt i skogen (Hrm Emmy Fia Maria Lena =P ). Nu ska vi äta våra egna fina jordgubbar. 
(Jävlar såhär långt har jag aldrig skrivit)

Midsommar is in the air. And we just LOVE IT! 

image956

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />