Fia ;D

Godmorgon! Då har man packat klart allting för helgen och nu väntar frukosten :) Ingen av fiemma hann blogga igår för vi hade fullt upp hela långa dagen. Först jobbade vi på friidrottsskolan och mätte och tog tid och grejade, sedan åkte vi hem och tränade, sen käkade vi, sen åkte vi till Kista och mötte Emma.
Jag köpte en väska och lite grejer mot förskylning, väskan var jättejätte fint och alldeles lagom liten. Det är precis en sådan som jag har letat efter ganska länge och så hängde den där och bara ropade "här är jag Fia" ;) Den hade jätte fint mönster och jag älskade den från första ögonblicket så jag var tvungen och köpa den! Jag vet att jag har många väskor och att jag inte behöver dem men den här bevöde jag faktiskt för jag har ingen liknande ;)
Sen åkte vi hem och städade och packade och avslutningsvis åt vi marängswiss :) Mycket gott!

Imorse har jag städat lite till och packat det sista. Nu måste jag verkligen skynda mig och äta frukost så jag hinner med bussen. Jag stressar hela tiden, oftast i onödan, det ska bli förbättringar på den punkten! Jag ska sluta stressa och börja leva :) Haha!

I helgen är det världsungdomsspelen i Göteborg och jag ska springa 400m och 800m det ska bli superroligt och springa och sen träffa alla igen :) Tävlingen går på Ullevi, jag älskar dom banorna :D
Nästa vecka är det löpetläger också ;) OLALA! Ha det bra allihopa Pusspuss!

image936

Förhoppningsvis väntar finare väder för oss ihelgen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />