Fia ;D

Hallå! Jag och Emmy sov hemma hos Maria igår, vi gick en runda i Berga och tittade runt lite, fick en guidad tur även fast Maria själv var lite vilsen ibland ;D Sen satt vi och snackade och käkade chips, en mycket trevlig kväll!
Imorse när vi skulle till jobbet var Maria jättetrött så hon låg kvar halvsovande i sängen medan vi fixade med oss en macka som frukost och ett äpple :) Sen sa vi hejdå till en trött Maria som vi skulle möta efter jobbet.

Idag var det ganska stressigt på friidrottsskolan för vi skulle hinna med och mäta och skriva ner tider till barnens diplom som dom ska få imorgon. Men det gick bra och vi vart klara! Efter det gick jag, Emmy, Maria och Fanny till Täby C och tittade runt lite i affärerna. Emmy hittade en jättefin klänning men hon köpte den inte, hon ska nog köpa den imorgon istället.  Sedan åkte Fanny hem till sin I och vi fortsatte till macdonalds där vi träffade S och hans kompis. Det var ett tag sen jag träffade honom så det var lite roligt! Men vi snackade inte så länge för han skulle iväg på match och vi skulle med bussen. Bussen som aldrig kom, utan vi fick sitta och vänta på den i evigheter. 

Väl hemma så stack jag ner i gymmet och körde skivstång sen käkade vi mat och sen har vi suttit framför tvn. Just nu tittar vi på sex point, en riktig b film, haha men nu när man har sett lite av den måste man ju se slutet också så jag passade på att gå in i pausen ;)

Nu börjar b filmen igen men vi hörs imorgon! Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />