Emmy ;D

Idag har den andra veckan som ledare vid friidrottskolan börjat. Jag är huvudledare i min gruppoch denna veckan är barnen mycket lugnare än förra ( pepper, peppar ta i trä). Efter friidrottskolan så körde vi gräsdiagonaler och lite häckskolning som jag är så himla duktig på, eller inte. Det var nästan lite pinsamt att köra det när alla andra var så duktiga! Efter träningen gick vi lite i centrum, sen var dags för bussfärd hemåt och hemma så lagade jag skinkfrestelse, det blev jättegott. Efterrätten var glass, maränger och chokladsås ;)

Jag har lärt mig en ny ramsa och handklapplek idag, man sitter i en cirkel och så åker den som får en handklapp vi tre ut. Barnen körde den hela tiden förra veckan så jag tänkte att det var dags att lära sig den nu. Sen när jag skulle visa den för Mary och Fia nyss så fattade Fia typ inte, hon är för söt :)

Det var Bill, Bull, Busan och jag, Vi var födda samma år och samma dag, Vi gick i samma skola och vi lärde av varandra. Det var Bill. Bull, Busan och jag. Ett två tre!


image992
Jag som ledare vid friidrottskolan.

Kommentarer
Postat av: lillesyrran i göteborg.

amen lilla emmy PUSS PÅ DIG! JAG SAKNAR ER! <3

2007-06-26 @ 16:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />