Fia ;D " Gårdagens händelser"

Heejsan! Nu har jag hittat hit igen, datorn har inte varit ledig och sen har jag haft annat för mig ;)

Igår var vi på Liseberg :) Jag, Emmy, Jenny, Marie, Robin och småtjejerna Felicia och Miranda. Vi åkte dit med tåget från alingsås och sen gick vi från göteborgs station. Jag "hittar" ju i Göteborg ;) Nej men jag hittar ganska bra faktiskt, men nu gick vi en omväg för jag trodde att det var närmare ,men det var ganska långt. Men sen kom jag på varför jag trodde att den vägen var kortare det var för att jag hade sprungit den vägen förut, och det är klart att det går fortare när man springer ;P  Sen när vi kom fram var det väärldens kö så vi stod länge och väntade på att få komma in och sen kö igen för att köpa åkband. Åkbandet var rosa, och jag ääälskar rosa ;) 
Vädret var perfekt; inget regn, inte för mycket sol, men det hade kunnat få varit lite värmare!

Vi åkte alla karuseller som var värda att åka och den bästa var Kanonen! Den var så jävla härlig!! :D  Första gången jag åkte den så skrek jag redan i kön när dom andra sköts iväg, hihi :)
Nej men det var en rolig dag och det sades många roliga kommentarer som när Jenny satt i Kuligen och sa, "Hallå jag sitter fast" Då menade hon att det gjorde ont, det är klart att man ska sitta fast, fattar ni ;) Killen som skötte karusellen bara stirrade på henne :D

Jag vågade mig aldrig in på Spökhotellet Gaston för sist jag var där vart jag asrädd. Jag förstår inte vad det är som är så roligt med att bli skrämd, det är inte rolig! För tre år sen gick jag bara för att Adam och Oliver drog in mig, jag kan ju inte verka värsta mesig ;) Haha men nu kunde jag vara mesig och då valde jag att vara det! :)
Vi åkte hem med tjugo över tolv tåget och på tåget satt många fulla göteborgare och sen satt vi där sega efter att ha varit på Liserberg i 11 timmar. Vi var supertrötta!!

Det var ganska mycket folk på liseberg så det blev en del köande, men det gjorde ignet för då köpte vi en godisrem och stod och snackade och flörtade och då gick tiden fort ;)
Det fanns massamassa snyggingar där igår! Dom var ju överallt!! :D Underbart! Jag har sagt det och säger det igen: Göteborgare är snygga! Jag har sagt det och jag säger det igen: Jag ska flytta till Göteborg!
image1131

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />