Emmy ;D

God morgon!
Kaffet är bryggt, sista plåten med bröd står i ugnen, tevattnet kokar snart, tidningarna är uppställda i tidningstället, kassan är påslagen, brevlåda är kollad, dagens väderrapport är utskriven och jag är oerhört trött. Alltså är allting som det ska för den som öppnar en camping ;)
Igår så cyklade i faktiskt i regnet till videobutiken för att hyra Linas kvällsdagbok, vi kom fram precis innan det stängde, vi blev de sista kunderna haha värsta turen. Men otur hade vi när det visade sig att de skulle få in Linas kvällsdagbok först imorgon (läs idag) så vi hyrde en film som heter Säg att du älskar mig. Den var verkligen jättehemskt, den handlade om en tjej som blev våldtagen och hur hon försökte dölja det fastän att hon mådde hemskt innerst inne. Hur dom behandlade henne i rättegången var fruktansvärt, de förskte skylla våldtäckten på tjejen för att hon hade haft kort kjol på sig och för att hon hadee druckit alkohol. Det var helt sjukt, att vi tjejer inte ska få ha på oss vad som helst utan att riskera att något händer oss. Det är ju inte som att en kille som har blivit våldtagen får sådana frågor. Jag blev jättearg av filmen!

Idag ska vi träna bana tillsammans (eller iaf samtidigt) med alingsås kör, sen ska vi hyra Linas kvällsdagbok. Mer har vi inte planerat. Men dagen kommer väl att se ut ungefär som igår för det ska tydligen fortsätta regna. Fan vi som skulle ut och fiska och paddla kanot :( Men men det finns inte så mycket att göra!
Om typ en timme så har nog Fia och Mary vaknat och då ska jag äta frukost med dom :)
Ha dte bra Puss <3

image1160

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />