Fia ;D

Vilken underbar julafton! Jag tyckte att julen skulle bli en jobbig och stressig tid. Men efter idag insåg jag att det har varit en lugn och fridfull jul.

Dagen började med att jag öppnade ett paket på morgonen, eller ja okej på eftermiddagen, sov så länge.Det var ett par gulliga örhängen och sen käkade jag frukost och myste framför tvn med IDOL FIRAR JUL, som Jenny hade spelat in. Programmet var ganska roligt faktiskt, det var som en film för de spelade kära i varandra och det uppstod ett svartsjukedrama och ja det var bra gjort! Sen fixade jag iordning mig och sen var det Kalle Anka med Jenny och de andra gick till Farmor.
   Hemma hos Farmor käkade vi jättegod mat och umgicks. Det var väldigt trevligt! Vi var kvar där tills runt åtta då vi började röra oss hemmåt för att ha julklappsöppning. Jenny tog rollen som julklappsutdelare och satte sig vid granen och tog ett paket i taget och sen fick personen öppna och visa vad den fick och sen var det dags för ett nytt paket. Det tog sin lilla tid men det var det värt. Mycket roligare och se allas miner och vad de får än att gå efteråt och titta i deras pakethögar.
   Jag fick massa fint! Kläder, skor, saker från body shop, pengar, och det bästa av allt en digitalkamera!!! Gud så glad jag blev. Tusen tack mamsen och papsen!  Tack till alla som gjorde den här julaftonen till en mysig och rolig dag. Har fått några julönskningar på mobilen också. Alltid lika trevligt!  Nu ska jag sova puss x tusen
image2711
Idag gick mitt vänskapsband av och det gick inte att fixa med en knut. Måste skaffa nytt snöre..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />