Fia ;D

JÄVLA RYGG!  Igår klantade jag mig på knäböjen och fick ont i ryggen. Just efteråt kände jag ingenting men sen på kvällen stelnade det till och jag gick hukad för att det gjorde så ont.
   Men jag klagade inte utan jag åkte till Linda och hälsade på henne :) Men det var efteråt det small till, jag och Emmy var tvungna att skynda oss till tunneblbanan för att hinna med pendeln. Jag som knappt kunde gå normalt var tvungen att springa ner för rulltrappan och gud vad det högg till! Hela t-baneresan var hemskt! Jag kunde inte sitta ner för att det värkte så och på pendeln stod jag lutad mot låren för att det var det enda läget som kändes behagligt.
   När jag kommer till löp ringer Carro som håller mig sällskap i den eviga löptrappan som kändes extra lång! Trapporna tog död på mig, jag vart helt slut och bröt ihop i sängen. Men som tur var hade jag mina älsklingar som kom med värktabletter och stoppade om mig. Natten var lugn men imorse när Petra skulle titta på ryggen gjorde det väldans ont. Hon lyckades fixa en tid hos en naprapat. Puh tänkte jag! Äntligen skulle jag bli av med smärtan.
   Vi åkte dit och när jag kom in och la mig på behandlingsbänken högg det till eftersom det gjorde ont att ligga på magen. Naprapaten tyckte att min rygg såg lite konstig ut och att jag hade ont på fel ställen. Han fixade låsningen i bröstkorgen och sen fick jag akupunktur vid handlederna eftersom det går nerver därifrån upp till nacken. Jag fick en ny tid nästa torsdag och tills dess skall jag ta värktabletter och gå promenader.
   Nu har jag legat och spelat Sims 2 i tre timmar och nu ska jag hämta tabletterna från Petra. Sen blir det pizza och sen ska jag se på "In her shoes". Jag vill följa med till Kista med de andra :(

Oj det blev värsta bibeln angående min rygg, inte meningen. Pusss!

Kommentarer
Postat av: Micke

är man värd en bibl så är man =) hoppas att det blir bättre snart iaf =)

Postat av: Anna

åå stackars dig:(. men du får ha en bra jul.och
krya på dig i ryggen:)god jul:D

2007-12-21 @ 10:07:26
Postat av: Johanna

Hoppas att ryggen blir bra snart Fia! :) Det är aldrig roligt att ha ont någonstans..

2007-12-21 @ 17:49:53
URL: http://mickanochjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />