Fia ;D

Heej! Har precis käkat middag och nu sitter jag här med en kopp te och värmer mig. Det kanske inte var så bra att bada igår ändå, men roligt var det!

I helgen har jag varit i Norrköping med uppföljningsgruppen och umgåtts och tränat ute vid Lillsjöstugan. Det har varit riktigt roligt! Vi var ett härligt gäng i uppföljningsgruppen iår, massa roligt folk.
Jag körde fyra pass, bana, obanad distanslöpning, rockgympa och idag fick det bli en promenad med Nathalie men då blev det mest snack.

I fredags möttes vi på centralstationen, jag och Olivia hade redan varit där i över en timme för vårat tåg var lite tidigt. Vi satte oss på ett cafe och jag mumsade på en ost och skinksallad och sen kom Umeåkillarna och gjorde oss sällskap med varsin bakelse.
Efter det var det bana och då träffade jag Hanna som också var där och tränade, länge sen jag träffade henne, det var trevligt! Vi kom till stugan ganska sent så vi satte oss och såg på idolutrösningen, girlpower yees, sen gick de flesta och la sig. Eric var den enda som badade eftersom alla andra bangade den kvällen, men på lördagen så fick han med sig några.

Igår gick vi upp tidigt och körde distans i obanad terräng, det är verkligen jätteroligt och springa rätt in i skogen. Jag måste verkligen lära mig läsa karta eller så ska jag leta upp en orienterare som jag kan träna med. Jag vill köra obanat oftare!! Efter det så käkade vi pasta och lekte med stearinljusen, Nathalie gjorde en egen brasa med tandpetare och vi andra satt mest och petade i ljusen medan vi väntade på maten. Så roligt hade vi ;)
Lite snackis vid Liu och sen var det dags för det omtalade rockgympapasset. Det var riktigt roligt men gud vad jobbigt det var!!  Jag ska ta med mig rockgympan,kärnstyrkan och den obanade distansen och försöka få in dem på mitt träningsprogram oftare! Man körde massa rörlighet och styrka till musik, jag var värsta ovig men det gick ändå. På kvällen åkte vi till Papa Grappa och käkade pizza och snackade, sen åkte vi till stugan igen. Där väntade bastu och bad för mig, Olivia, Lovisa, Eric och Klara. Det var bara vi fem som vågade, de andra stannade inne och spelade kort eller tittade på Antons korttrix.

Vi värmde oss i bastun och sen sprang vi ner till sjön och doppade oss, upp fort och in i värmen igen. Detta gjorde vi tre gånger för det var så himla skönt! Det var riktigt uppfriskande! Först när man kom ner i vattnet var det svinkallt, fort ner under vattnet och upp på bryggan och sen var det över. Det var riktigt skönt!! Lite coolt att man har badat den första december, stolt! Haha :) Vi försökte få med oss några fler men det var ingen som nappade. 

Senare blev det film och vid midnatt började vi med massa bus. Killarna mot tjejerna och självklart vann vi! Men vi var verkligen sämst på att komma på vad vi skulle göra och sen var vi inte så diskreta heller. YEAH!
Bus och lite sömn hör till sista lägernatten, tycker ni inte?
189563-2529
189563-2540
189563-2544
189563-2533
image2545
Mitt bildbevis kommer när jag har fått korten från Olivia ;)

KILLAR KOM IHÅG; ETT NOLL TILL MIG!

Kommentarer
Postat av: HUUUH

Är ni galna? jag skulle aldrig sträcka mig längre än att ta ett dopp i badkaret:P

2007-12-02 @ 19:24:05
Postat av: elli

rätta svaret finns nu i bloggen! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />