Emmy ;D

åh jag blir så himla irriterad. Jag vaknade imorse, efter att ha sovit i över tolv timmar, men jag har fortfarande lit ont i halsen. HATAR ATT VARA FÖRKYLD!! Det är så himla typiskt att det ska komma nu när man har lov! Jag får ångest när jag inte tränar, vill inte tappa i träningen och särskilt inte nu när det inte är så många veckor kvar till min första tävling. Nu när jag sväljer så gör det inte ont i halsen men det känns konstigt. Jag vet att jag inte borde gå ut och springa distans nu, men jag känner att jag nästan måste göra det. Jag vill verkligen göra det, men vet att jag inte borde. Så nu håller jag på och funderar, ska jag, ska jag inte, ska jag, ska jag inte ut och springa distans???
Världens löjligaste problem men ändå ett problem. Tror att många andra träningsnarkomaner där ute känner igen sig i mitt problem. Det är sjukt jobbigt!

Tror ändå att det blir vila för mig idag, även om det tar emot. Det är trots allt bara ett distanspass jag missar, om jag springer kanske det blir värre så att jag missar fler pass. Ska se till att bli friskt idag, hålla mig varm och sova mycket!

Ha det bra PUSS <3


Kommentarer
Postat av: Richard

Bra beslut.... blir frisk är bättre än vara sjuk..
Hare bra/Coach

2007-12-25 @ 22:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />