Emmy ;D

Klockan är 11 och det här är senaste nytt från löpet.
Nere i matsalen så är det russinparty pågång, högsta volym eftersom de inte hör så bra och massa fulla tanter och gubbar som försöker sig på att dansa men det går inte så bra därför sitter de och pratar med varandra istället, eller snarare skriker för att överösta musiken. Jag ska snart försöka gå och lägga mig, kom precis hem från Linda. Jag och Fia har varit där och hälsat på henne, stackarn gick med kryckor pga nyopererad fot och hade jätteont i munnen pga utdragen visdomstand. Det var trevligt att träffa henne, vi muntrade upp henne med massa gott, sedan kollade vi på bonde söker fru.
Fia kan knappt gå, hon skrattar hela tiden för att hon inte vet var hon ska ta vägen. hon gjorde illa sig idag när vi skulle köra knäböj (gick för djup och kunde inte komma upp sen) så hon fick 70 kg över sig. Stackarn går omkring som quasimodo (stavas han så?) och jag lider verkligen med henne. Nu ligger hon nerstoppad i sängen med alvedon. Hoppas att det löser sig imorgon när Petra (våran sjukgymnast) skulle försöka hjälpa henne :)

Det känns som att en efter en lämnar löpet, många har redan tagit jullov medan jag inte ens har fattat att det är julafton på måndag!!!! Förstår verkligen inte vart all tid tar vägen...

Imorgon ska jag upp med tuppen, äta frukost, gå till skolan och ha svenska b, sedan naturkunskap b sedan ska jag äta lunch, hem och träna, därefter ska jag till kista och shoppa de sista julklapparna. Sedan ska Fiemma + Sanna ha julklappsöppning!!!!

Ha det bra allihopa PUSS

Kommentarer
Postat av: Micke

fan jag har inte heller fattat det... vi kanske är trögare än dom andra, vem vet ;D

Postat av: Micke

tack för receptet =)

2007-12-20 @ 09:19:17
URL: http://gnissim.blogg.se
Postat av: M

Hur gick det med ryggen?
Får ni någon mat på löp? Eller har kocken lagt ner inför jul.....

2007-12-20 @ 10:58:16
Postat av: Anna

Hej sötnosar! Hoppas du blir bättre! Och god jul till er båda! Jag saknar er, det vet ni! Puss & Kram

2007-12-20 @ 13:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />